Hozzávalók 12 adaghoz

A vaníliás krémhez

6 db tojás sárgája

1 csomag vaníliás pudingpor

500 ml 1,5%-os tej

50 g cukor

50 g margarin

2 csomag zselatin

A tejszínes krémhez

300 ml tejszín

50 g porcukor

1 csomag zselatin

 

Elkészítés

A pudingot cukros tejben megfőzzük. A tojások sárgáját habosra keverjük a margarinnal és hozzáadjuk a kihűtött pudinghoz. A zselatinokat megfőzzük és elkeverjük a vaníliás krémben.

A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a zselatint. A krémet a vaníliás rétegre kenjük és behűtve tálaljuk.

 

Egy adag étel tápanyagtartalma

Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
192 kcal 5 g 13 g 13 g

 

Hozzászólások