Hozzávalók 12 adaghoz
A vaníliás krémhez
6 db tojás sárgája
1 csomag vaníliás pudingpor
500 ml 1,5%-os tej
50 g cukor
50 g margarin
2 csomag zselatin
A tejszínes krémhez
300 ml tejszín
50 g porcukor
1 csomag zselatin
Elkészítés
A pudingot cukros tejben megfőzzük. A tojások sárgáját habosra keverjük a margarinnal és hozzáadjuk a kihűtött pudinghoz. A zselatinokat megfőzzük és elkeverjük a vaníliás krémben.
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a zselatint. A krémet a vaníliás rétegre kenjük és behűtve tálaljuk.
Egy adag étel tápanyagtartalma
Energia | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
192 kcal | 5 g | 13 g | 13 g |