20160321_155723Hozzávalók 10 adaghoz

300 g étcsokoládé

150 g margarin

50 g cukor

400 g málna

300 g habtejszín

3 csomag zselatin

 

Elkészítés

A csokoládét a margarinnal gőz fölött megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukor felét és 150 ml kemény habbá vert habtejszínt. A masszát elkeverjük 1,5 csomag elkészített zselatinnal, majd egy pohárba öntjük és hűtőszekrénybe tesszük 2-3 órára.

A málnát leturmixoljuk, majd elkeverjük a kemény habbá vert tejszín és a cukor másik felével. Az egészet elkeverjük a maradék elkészített zselatinnal és a megdermedt csokis rétegre öntjük.

 

Egy adag étel tápanyagtartalma

Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
380 kcal 3 g 29 g 27 g

Hozzászólások