Hozzávalók 4 adaghozWP_000716

2 közepes cukkíni

300 g gluténmentes lasagne tészta

100 g fetasajt

100 g trappista sajt

Bors

Étolaj

Petrezselyem

 

Elkészítés

Egy jénait kiolajozunk, majd egy réteg gluténmentes lasagne tésztát rakunk bele. A cukkínit kevés olajon átfuttatjuk és a tésztalapra helyezzük. A cukkínit egy sor újabb tésztával fedjük be, majd a fetasajt felét ráhalmozzuk. Újabb réteg tésztát fektetünk le, majd cukkíni, tészta, fetasajt réteg után tésztalappal fedjük be. A tetejét reszelt trappistával szórjuk meg. Minden réteget megsózunk és borsozunk kivéve a fetasajtot, hiszen az önmagában is kellően sós. Az elkészült ételt 190 fokos sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.

 

Egy adag étel tápanyagtartalma

Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
320 kcal 17 g 13 g 32 g

 

Hozzászólások