Hozzávalók 10 adaghozWP_000006

250 g darált sertéshús

1 tojás

50 g gluténmentes zsemlemorzsa

Bors

Fűszerpaprika

Sárgarépa

Gomba

Koktél paradicsom

Mozzarella sajt

 

Elkészítés

A fasírthoz a húst és a fűszereket eldolgozzuk a tojással és a zsemlemorzsával. A masszából golyókat formálunk, majd kevés olajon kisütjük. A apróbb méretű csiperkegombát a visszamaradt olajban átfuttatjuk. A sárgarépából egy karalábévájóval golyókat vájunk, majd ezt is átfuttatjuk az olajon. Az elkészült összetevőket egy hurkapálcára ráhúzzuk és tálalás előtt néhány perc alatt forró sütőben átmelegítjük.

 

Egy adag étel tápanyagtartalma

Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
110 kcal 9 g 5 g 6 g

 

Hozzászólások